07 848 02 64 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €30,-
 • Icon morgen in huisSnelle levering 24u
  Als je voor 15:00 bestelt
 • Icon bel onsBel 07 848 02 64 
  Stuur een WhatsApp

Brandhout in netten

Foto-tabel  Lijst 

Brandhout Gigant staat voor de kwaliteit van het hout. Het brandhout is ovengedroogd en daardoor direct te stoken. De netjes zijn strak gestapeld en met een seal vastgezet. Bij levering kan de pallet worden neergezet waar u dat wilt.
 • Ovengedroogd haardhout
 • Netjes verpakt in zakken
 • Geen schimmel of ongedierte
 • Makkelijk te stapelen

Geen onnodig sjouwen

Dit brandhout wordt verpakt in netten om het handzamer te maken, waardoor het gemakkelijker te dragen en op te stapelen is. Door middel van een lus aan de netten kunt u deze pakken en naar de gewenste plek verplaatsen om het brandhout in netten snel op elkaar op te stapelen. De netten zijn volledig gemaakt van UV-bestendig materiaal en zijn hierdoor beschermd tegen de zon, zodat ze zelfs intact blijven als ze buiten worden bewaard.

Kwaliteit brandhout in netten

Al het brandhout dat wij produceren is van hoogwaardige kwaliteit en dat is bij het brandhout in netten niet anders. Het wordt enkele dagen in zogeheten droogovens gezet, waardoor het een vochtigheidspercentage krijgt van circa 20% en het de ideale eigenschappen heeft om mee te stoken. Hierdoor is het bij ontvangst direct stookbaar, zeer gemakkelijk aan te krijgen en zorgt het voor een hoog rendement. Ook zal het hierdoor tot een volledige verbranding komen en zorgen voor weinig aanslag op uw kanaal.

Levering pallet in netten

Standaard worden de netten met brandhout gestapeld op een pallet en hiermee vervoerd naar u. Distri-XL is gespecialiseerd in het leveren van grote producten bij consumenten en zij dragen zorg voor alle bezorgingen van Brandhout Gigant. Wanneer u voor 15:00 bestelt, dan kan u ervoor kiezen om uw bestelling de volgende werkdag te laten leveren of op een andere werkdag naar keuze. De levering wordt uitgevoerd vanaf de vrachtwagen met een elektrische pompwagen, waardoor de pallet naar de gewenste plek kan worden verreden. Hierbij is het van belang dat de weg naar deze plek verhard is en bijvoorbeeld niet bestaat uit gras of grind.