07 848 02 64 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €30,-
 • Icon morgen in huisSnelle levering 48u
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 07 848 02 64 
  Stuur een WhatsApp

Levering brandhout

Overzicht levering Brandhout Gigant

 • Doordeweeks landelijk geleverd;
 • Afleverdag naar keuze;
 • Voor 16:00 besteld, binnen 48 uur geleverd;
 • Levering niet over gras, grind of onverharde wegen;

Belangrijkste informatie

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd

Als u voor 16:00 bestelt, dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling binnen 48 uur te ontvangen. Mocht dit u niet uitkomen, dan kunt u tijdens de 4e stap van het bestelproces een afleverdag naar keuze kiezen. Bekijk hieronder wanneer de bestelling wordt uitgeleverd.

Besteld voor 16.00 uur op:        Bezorgd op:
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Maandag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 geleverd. U kunt op de dag van levering vanaf 09:00 bellen naar 078-480264 om uw levertijd op te vragen.

U heeft in principe geen invloed op de levertijd van uw bestelling, tenzij u ervoor kiest om van uw zending een tijdslevering te maken. Deze tijdslevering kunt u in overleg met één van onze medewerkers regelen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 078-480264, een e-mail sturen of chatten. Hieronder vindt u welke tijdslevering er zijn en wat de kosten bedragen:

 • Geleverd voor of na 12:00 - €25 bezorgkosten

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt altijd afgeleverd door één van de logistieke partners uit het netwerk van DistriXL. Dit is een ervaren logistiek netwerk dat bestaat uit vijf verschillende transportbedrijven die dagelijks landelijk leveren.

 • (Mini)pallet: Het leveren van de (mini)pallet wordt gedaan door middel van een vracht- of bakwagen. De (mini)pallet wordt allereerst op een geschikte plek van het afleveradres ontladen en vervolgens door middel van een (elektrische) pompwagen verreden naar de plek waar u de (mini)pallet wil hebben staan op de oprit. Levering in de garage is helaas niet mogelijk. Als u niet aanwezig bent tijdens de levering en tijdens het bestelproces geen gewenste plek voor aflevering aangeeft, dan zet de chauffeur hem op de best mogelijke plek.
 • Losse producten: Losse producten, zoals accessoires of een proefpakket houtbriketten, worden tevens afgeleverd door middel van een vracht- of bakwagen. De chauffeur zal de producten persoonlijk aan u overhandigen als u aanwezig bent en anders wordt het door de chauffeur op de best mogelijke plek afgeleverd.
Wat zijn de kosten van de levering?

 • België: Voor alle bestellingen binnen België worden geen transportkosten berekend.


Vraag & Antwoord

Wordt de pallet neergezet waar ik dat wil?

Als u een verhard pad heeft naar de plek waar u geleverd wilt hebben en dit te bereiken is met een pompwagen, kan dit in veel gevallen. Echter blijft het ten alle tijden het oordeel van de chauffeur of het plaatsen van de pallet op de gewenste plek mogelijk is. Levering in een garage is niet mogelijk. Wanneer de pompwagen over grind, gras of onverharde paden dient te rijden, dan is het niet mogelijk.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de levering?

Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn tijdens de levering. In de 4e stap van het bestelproces kunt u aangeven waar wij de pallet kunnen neerzetten als u niet aanwezig bent. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan heeft de chauffeur het recht om uw bestelling af te leveren op de beste mogelijke plek.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Als u niet thuis bent tijdens de levering, dan zal de chauffeur de bestelling op de beste mogelijke plek afleveren.

Mag iemand anders ook mijn bestelling aannemen?

Ja, iemand anders mag uw bestelling aannemen. Graag vernemen wij van te voren wie uw bestelling zal aannemen, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Uw bestelling wordt uitgevoerd door één van de vijf logistieke partners die aangesloten zijn bij DistriXL.

Levering in het weekend?

Brandhout Gigant levert niet in het weekend.

Bezorgt Brandhout Gigant in de avond?

Brandhout Gigant levert niet in de avond.

Kan ik een datum voor aflevering kiezen?

Ja, dit is mogelijk. In de 4e stap van het bestelproces kunt u dit aangeven.

Kan ik de tijd van aflevering bepalen?

In principe heeft u hier geen invloed op. Eventueel kunt u ervoor kiezen om er een tijdslevering van te maken. Dit kunt u overleggen met één van onze medewerkers.

 • Geleverd voor of na 12:00 - €25 bezorgkosten

Kan ik een bezorgafspraak nog verzetten?

U kunt tot 16:00 de dag voor de geplande datum uw bezorgafspraak nog wijzigen. Dit kunt u doen door te bellen naar 078-480264, een e-mail te sturen of via de LiveChat.