Wat kan ik met de lege houten krat?

Stel je voor je haardhout is op en je zit met een lege houte krat. wat doe je dan? Natuurlijk als eerst nieuw haardhout bestellen. Maar nu zit je nog steeds opgescheept met een lege houten krat. Je zou denken vervelend, Maar dat hoeft helemaal niet vervelend te zijn. Je kan er namelijke hele leuk dingen mee doen inplaats van weggooien.

maak iets moois van je lege houte krat

Tegenwoordig maken mensen allerlij mooie dingen van hun lege krat inplaats van hem weggooien. Je kan het zo gek niet bedenken of het word wel gemaakt. De een maakt een klein vogelhuisje en de ander maakt een bedframe. Online staan super veel voorbeelden van wat je allemaal kan maken. Wil jij zelf ook aan de slag met je lege krat? Hieronder hebben we een paar voorbeelden van wat je er allemaal mee kan. 


Tuinhekje 

Hier heeft een klant van ons een mooi tuinhekje gemaakt van zijn lege krat. Hij heeft de krat uit elkaar gehaald en vervolgens de latjes op maat gezaagd. Daarna heeft hij twee latjes dwars gelegd als ondersteuning. Die heeft hij vastgemaakt met spijkers waardoor alles op zijn plek blijft. En Voilà een tuinhekje.

Lounge set

Dit is een lounge set gemaakt van allemaal lege kratten. Ze hebben er 2 op elkaar gestapeld en vastgemaakt om het zitvlak te maken. Dit kan natuurlijk zo groot als je zelf wilt.


Vogelhuisje

Altijd al zelf een vogelhuisje willen maken? het kan met onze lege krat. Dit vogelhuisje is mnamelijk door een klant volledg van onze lege krat gemaakt. Jij kunt dit dus ook maken en je kan ook nog eens gelijk aan de slag. 

Tafel

Wie wilt nou niet een orginele bijzettafel, en hoe leuk is het als je hem ook nog eens zelf kan maken. Ook dit kan van een lege houten krat. Hier zie je dat ze doormiddel van 2 pallets te stapelen een hele simpele maar creatieve tafel hebben gemaakt. 


hoe creatief ben jij?

Zit jij nou zelf vol inspiratie en kan je niet wachten om zelf wat te maken van je lege pallet. Niks is te gek, pak de lege krat erbij en ga aan de slag. Stuur het resultaat op naar info@openhaardhout-gigant.nl en krijg ...% korting op je volgende bestelling. Zo kan je weer genieten van nieuw haardhout met korting en heeft de lege krat een nieuw leven gekregen. 


intressante blogs voor jou